När man jobbar på och befinner sig mitt i karriären är det lätt att man går ned sig lite. Man är helt säkert medveten om detta och vill helst av allt komma i bra form. Det är bara det att det inte är så lätt att disciplinera sig tillräckligt för att komma igång med att gå till gymmet. Om man inte har rutinen så finns det säkert också en hel hög med ursäkter som man regelbundet tar till för att förklara sin situation för sig själv och vem det än nu är som orkar lyssna.

Träningsinspiration

För att komma igång behövs det med andra ord krafttag. Det gäller att kombinera piskan med moroten för att få sina tankar att gå i en positiv riktning. Piskan kan vara de hälsorisker som kommer med att vara i dålig form. Moroten är förstås alla de hälsofördelar och allmänt jubel som kommer att möta en när man väl kommit i fin form. Egentligen är det väl vara att göra som man bör göra – hoppa rakt ned i det kalla vattnet.

Vad tänka på när du ska välja gym – lista

Det finns en del att tänka på när du ska sätta igång med gymmandet. Här är några exempel:

  • Sätt upp realistiska mål. Om du är för ambitiös är det lätt att du blir besviken
  • Försök göra det roligt att träna
  • Smyg in dina träningspass i vardagen så att det inte blir så omständigt att gå till gymmet

Ta ett enkelt lån för att köpa gymkortet

Ett gymkort kan kosta en del men du kan lätt ta ett enkelt lån för att köpa det. Ett privatlån, som också kallas smslån, kan kan lätt sökas och får du det kommer pengarna direkt. Det finns mycket bra tjänster för att söka och jämföra smslån med varandra, ett exempel är selectbanks.se.