Man ser det överallt nuförtiden. Folk skyltar med sin livsstil och sin val på sociala medier. Men det verkar ofta som att det finns en osäkerhet inbyggd i det, när folk delar foton av sin nyttiga och läckra kvällsmat i hopp om likes. Man vill gärna framstå som att man är en av dem som har koll och följer med. Man är en av dom som äter nyttig och näringsrik mat, helt enligt alla matmagasins rekommendationer. På samma sätt delar man uppslag där man gör aktiviteter som känns ”inne” och moderna. Det kan vara att man är på konsert med den senaste stjärnan på musikhimlen, eller att man är ute och reser till attraktiva resmål. Foton av fötter vid en pool kan man ju snart inte undgå att se på sociala medier. Inte så unikt väl… Folk är på jakt efter likes och bekräftelse på att man har en fet livsstil. Alla stävar efter att vara unika, men vill samtidigt passa in och vara normala. Det är med andra ord inte lätt, att vara trygg med att den livsstil man har valt passar ens personlighet, och att man har en modern och attraktiv livsstil.

Varför inte dela med dig av dina tips?

Om du är en av det lyckligt lottade, som följer med i, och är intresserad av, tidens trender. Och samtidigt vilar i dig själv och är trygg med dina val, som skapat din livsstil. Då är du nog inte en av dem som bombarderar sociala medier med matfoton eller foton på dina fötter. Folk vet om att du har en modern och attraktiv livsstil genom att känna dig. I den situationen kan du profitera på dina erfarenheter och kunskap, om modern livsstil.

Varför inte bli livsstilscoach? Det ända som egentligen krävs är att du erbjuder dina tjänster, och gör detta synligt för andra. Du kan göra reklamuppslag och skyltar, som talar om att du är livsstilscoach, och att folk kan vända sig till dig för tips och råd om vad som är inne för tiden, och om hur man bliver lycklig i sin livsstil. Ett enkelt sätt är att sätta ut en gatupratare utanför ditt hem, som förbipasserande kan se. Dessa kan du bl.a. finna genom att följa länken. Det är en typ av skylt som är lätt att flytta runt och förvara när den inte används, och är därför lämplig att använda när man vill erbjuda sina tjänster till omvärlden.